MonsterCrew
[color:=yellow][center:][i:][b:]Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum. Thank you for visiting this forum. Enjoy here!!!

[img:]https://i11.servimg.com/u/f11/11/81/72/85/010.png[/img:][/b:][/i:][/center:][/color:]



 
PortalHomeFAQRegisterLog in

Share | 
 

 Traffic Ranger : discussing and interview

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Traffic Ranger : discussing and interview   Wed Feb 24, 2010 10:04 pm

[quote:3220="sahara"]oowwrraaiittt!!! now im going to do some research deeply in automotive and international road safety system..dlm skrip, sarah ada letak segmen khas tuk show off kelab2 kereta yg sarah chose and dlm segmen tu, sarah bt interview with the leader bout any issue dlm episode tu.. while interviewing, sarah akn tunjuk montaj2 aktiviti kelab korg n show la kereta kamu yang mantap2 tu.. heee...

sarah akn bincang ngn produser minta segmen ni dipanjangkan masa dia n kasi bt slide 1 minit iklan tuk bt ruangan tips2 jaga kereta.. apa2 tips pun.. so, kalo kamu ada tips2 yang terbaru pasal jaga kereta yang bagus2 n terbaru, kasi taw sarah arr...

mm.. lagi senang ym trus jak..tp introduce jugak nama n taip nama MONSTER CREW tme add sarah nanti.. k?
contoh tulis nama tme add sarah

- jai MONSTER CREW

this is my email = ishikawamiharu_89@yahoo.com

btw, rancangan sarah tu kna bagi nama = TRAFIK RANGER
insyaallah.. will be showing on RTM..[/quote]

[color:3220=red][i]seperti yang kta maklum..salah sorg dr newbie user MC iaitu sahara telah melakukan satu research tentang kereta ntuk dimuatkan dlm satu rancangan dlm televisyen..sahara telah pun memilih MONSTERCREW sebagai contoh rujukan research beliau..sahara jga akan membuat satu segmen khas dlm rancangan televisyen 2 ntuk show off kelab keta dan sahara jga telah memilih MONSTERCREW..ini telah menjadi salah satu cara ntuk mempromotekan kelab MC kerana usaha ini akan membawa MC ke mata org ramai..so,aq buka topic [b]PERBINCANGAN dan INTERVIEW[/b] ntuk research 2 dlm section CAR PERFOMANCE ne..ada byk info tambahan yg ble ddapati d section ne ntuk sahara..apa sahaja yg ko mau tanya..boleh la kemukakan pertanyaan ko dsni..kami suma sudi membantu..

kepada suma ahli2 MC,tolong bagi respon yg baik..org tolong kta..jadi kta tolong org..xsusa kan?? kepada yg ble membantu..tlg bg kerjasama ntuk jayakan matlamat ne..suma ntuk kemantapan kta bersama :good:[/i][/color]


Last edited by jai on Thu Feb 25, 2010 12:15 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
sahara
Monster Bronze
Monster Bronze


Female Number of posts : 9
Age : 27
Location : shah alam

PostSubject: Re: Traffic Ranger : discussing and interview   Wed Feb 24, 2010 11:43 pm

thank u jai
i do really appreciate nih..
owraite bfore we are going through deeply in this discussion..sarah brief dulu ar.. sarah tia buli bgtaw the whole script yg sarah bt tu.. hak cipta terpelihara..

sarah cuma kasitaw bntuk2 segmen yg sarah bt dlm tv magazine ni..

dlm traffic ranger ada 13 episod.

setiap episod ada 3 segmen.

the last segmen ni sarah pilih mana2 kelab kereta tuk show aktivi kelab.. contoh berkonvoi ato bt autoshow.

dlm last segmen ni ada :

1. Artis untuk peneman kelab semasa menjalankan aktiviti kelab (konvoi/autoshow/hari keluarga,etc)

2. masa bt aktiviti kelab kereta 2, sarah akan minta hos tu interview the leader of the kelab kereta tu ngn artis tu. soalan2 yg bakal d tanya mcm apa aktiviti yg slalu kelab kereta kamu slalu bt n apa pandangan2 kamu ttg isu yg berkaitan ngn keselamatan d jalan raya..

Tme the second segmen tu, sarah bg tunjuk babak lakonan semula kes2 atau apa2 situasi yg membahayakn ketika memandu..

dlm tu jugak sarah selitkan skit tips tuk jaga kereta tayang ngn vdio skali.. contoh,tme mo pasang audiosystem dlm keta, kna pilih subwoofer yg sesuai then tunjuk mcmna pasang ngn betul.

so far ni jak yg sarah ble ckp tuk kasi faham kamu.. faham ka??
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Traffic Ranger : discussing and interview   Thu Feb 25, 2010 12:19 am

yg num1 aq kurang faham..artis 4 what? rasa2nya ada org yg layak ntuk suma ne..hehe..so,mcmana kta mo buat suma ne hanya ddlam forum?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Traffic Ranger : discussing and interview   Today at 9:05 am

Back to top Go down
 
Traffic Ranger : discussing and interview
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MonsterCrew :: MonsterCrew Tea House :: Car Performance-
Jump to: