MonsterCrew
[color:=yellow][center:][i:][b:]Please log in or register before viewing unlimited contents in this forum. Thank you for visiting this forum. Enjoy here!!!

[img:]https://i11.servimg.com/u/f11/11/81/72/85/010.png[/img:][/b:][/i:][/center:][/color:]



 
PortalHomeFAQRegisterLog in

Share | 
 

 Boost cut / FCD Fuel cut

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: Boost cut / FCD Fuel cut   Sat Sep 12, 2009 11:32 pm

Kepada rakan rakan yg nak up boost.. anda jangan lupa pasal ini. Setiap japan car atau kereta keluaran kilang ada limited dia .So kadang ramai rakan rakan atau di kalangan kita tak tahu .. Ramai nak upboost tapi tak tahu limited boost cut kita.

Dengan mengunakan alat ni kita dapat tipu ecu std untuk kita buang boost cut dan fuel cut . Apa bila dah tiada kita akan dapat boost yg di kehendaki dengan support minyak yg mencukupi untuk kita up boost dan highboost.

Oleh demikian fcd ini atau boost cut ini mesti la di gabungkan dengan fuelpump kita yg baik dan presure cc yg kuat supaya dapat support untuk kita upboost dan highboost.

Banyak perkara perkara perlu di ambil tahu selain minyak cukup dan internel parts kereta kita mesti tahu tahap mana kemampuan dia.

Last .. fine tuning..

Spec dia :-

Gizzmo Fuel Cut Defender (G9001)
The Gizzmo FCD (Fuel Cut Defender) allows a vehicle to run a higher boost level without the vehicles ECU cutting the fuel supply at the factory specified boost level. The Gizzmo FCD totally isolates the load signal from the ECU. This allows the FCD to become the active supplier of the ECU's load signal. The FCD, when in operation, copies the recieved signal from its input to its output until the boost cut threshold is reached. At this point, the FCD switches its output driver to a completely independant referance vlotage to keep the ECU oblivious to the additional boost.

CONCEPT:
* Can be fitted to most Japanese vehicles * Removed factory fuel/boost cut * Easily adjustable * Status LED illuminates when FCD becomes active

CHARACTERISTICS:
Size = 55mmX45mmX10mm
Back to top Go down
AD3R
Administrator
Administrator


Male Number of posts : 4748
Age : 31
Location : Japan Island
Car : Kancil Belalang Daihatsu L2s

PostSubject: Re: Boost cut / FCD Fuel cut   Sun Sep 13, 2009 9:57 pm

[color:c7e0=yellow][i][i]ini untuk tuning ecu ka bro?kacau computer box ka?[/i][/i][/color]

_________________
[center][img]https://i89.servimg.com/u/f89/13/99/60/29/vip_mc12.png[/img][/center]
Back to top Go down
http://monstercrew1.forumotion.com
CLASSIC
Geng
Geng


Male Number of posts : 151
Age : 27
Location : P'NUMB'PUNK
Car : nissanPATROL

PostSubject: Re: Boost cut / FCD Fuel cut   Sun Oct 04, 2009 11:51 pm

mang kacaw la
wire pnjang brapa anci ja
p conect
kwan aku kana cas mau2 200lbh jua
c lri piul kat bha ne kan jai
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Boost cut / FCD Fuel cut   Today at 9:55 am

Back to top Go down
 
Boost cut / FCD Fuel cut
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MonsterCrew :: MonsterCrew Tea House :: Car Performance :: Engine & Performance-
Jump to: